Με πρωτοφανή συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία

 το OPEN ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Το διήμερο 2-3 Μαρτίου 2019  διεξήχθη  σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα στα γήπεδα του ΔΑΚ Κορίνθου το OPEN βαθμολογούμενο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε-3  (9ης εβδομάδας) τένις αγοριών και κοριτσιών κατηγορίας  16 ετών που διοργάνωσε η  ΣΤ΄ΕΝΩΣΗ και ο Ο.Α.ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Η συμμετοχή των αθλητών (από όλη την Πελοπόννησο αλλά και Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά)  τόσο στο ταμπλό των αγοριών όσο και των κοριτσιών ήταν πρωτοφανής φτάνοντας τις 72 !!!

Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο ΠΗΛΙΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ από  ΟΑ 3ΒΗΤΑ, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον ΓΟΥΒΕΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ από ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ 62 61 ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η ΣΤΡΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ από  ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ όπου σε ένα κλειστό ματς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ από ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τελικά να φύγει νικήτρια με 64 63.

Από τον Ο.Α.Κ. συμμετείχαν στα αγόρια οι ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ και ΜΠΑΚΑΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ  ενώ στα κορίτσια οι ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΤΑΡΝΑΡΗ ΜΑΡΙΖΑ  και ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗ ΜΑΡΑ. Οι αθλητές του ομίλου εκτός από νίκες έκαναν και πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Είναι  σίγουρο πως το νέο αίμα του Ο.Α.Κ. υπόσχεται πολλά!

 Εντυπωσιακή και αξίζει να σημειωθεί,  ήταν η αθρόα προσέλευση του κοινού καθόλη τη διάρκεια του διημέρου γεγονός που χαροποίσε ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Για άλλη μια φορά  η οργάνωση του Ο.Α. Κορίνθου ήταν τέτοια ώστε όλοι  να μείνουν ευχαριστημένοι και να πραγματοποιηθεί ένα άψογο τουρνουά!

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου θα ήθελε  να  συγχαρεί  όλους  τους αθλητές που συμμετείχαν, τους γονείς  καθώς και τους προπονητές τους  που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, να τους ευχαριστήσει θερμά  για την άριστη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά και φυσικά να  ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους!!