ΠΑΥΛΕΙΑ 2016

Ολοκληρώθηκε το 13ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου  με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2016 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ των  Αντωνόπουλου Χρήστου και Χόνδρου Ιάσονα με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 6-2/6-2.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου  συγχαίρει τους νικητές, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν  και  ιδιαίτερα τους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ».

Ευχαριστεί  την οργανωτική επιτροπή και κυρίως τους προπονητές του ομίλου Ντεμη Πιτουρά και  Στέφα Μαίρη,  τους διαιτητές, τους σαμαρείτες, τα ball boys και πάνω από όλους τους χορηγούς των αγώνων.

Τέλος το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει  θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου.