ΠΑΥΛΕΙΑ 2014

Ολοκληρώθηκε το 11ο open TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουνίου 2014 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ των Θεοδώρου Λευτέρη και Κόκκοτα Νίκου με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 6-2/6-4.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου  συγχαίρει τους νικητές, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν  και  ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ».

Ευχαρίστεί για άλλη μια φορά το Δήμο Κορίνθου που στηρίζει τον όμιλο σε κάθε του προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, την οργανωτική επιτροπή και κυρίως τον Ντεμη Πιτουρά, τους προπονητές  του ομίλου Στέφα Μαίρη και Αναγνωστόπουλο Γιώργο, τους διαιτητές, τους σαμαρείτες, τα ball boys και πάνω από όλους τους χορηγούς των αγώνων.

Τέλος το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει  θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου.