Την Κυριακή 03 Μαρτίου 2013, στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην μικρή αίθουσα του Δημαρχείου Κορίνθου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου.   Εκεί συζητηθήκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ., παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός, τα οποία και υπερψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης, και πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.

 

Ο κ. Γ. Κεφερλής και οι συνεργάτες του επανακλέγησαν πανηγυρικά αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που έχουν από την πλειοψηφία των μελών του Ο.Α.Κ. και την αναγνώριση των έργων που έχουν καταφέρει για τον όμιλο τα τελευταία 6 χρόνια όπου αποτελούν το Δ.Σ. του ομίλου.

 

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κεφερλής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις. « Με αισθήματα συγκίνησης  και χαράς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Γενικής Συνελεύσης που για τέταρτη φορά με εμπιστεύτηκαν και μου ανέθεσαν την τύχη του ομίλου. Η επανεκλογή μου και των συνεργατών μου είναι μια ηθική ικανοποίηση για τους αγώνες που έχουμε κάνει μαζί  για τον όμιλο και για το άθλημα που αγαπάμε. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη του Ο.Α.Κ. ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας να διατηρήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει ως τώρα αλλά και ότι θα προσπαθήσουμε για ακόμη περισσότερα. Έτσι και αλλιώς ο όμιλος θεωρείται από τους πλέον ανταγωνιστικούς ομίλους στην Ελλάδα και το τουρνουά μας «ΠΑΥΛΕΙΑ» έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα της χώρας μας .Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν».