ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΗ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!
Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο ΘΕΜΗΣ ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στο πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 κατηγορίας,το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα του Ο.Α.ΡΙΟΥ απο 24-28/7.Σε συνέχεια της πολύ καλής πορείας του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,στο οποίο έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο στα μονά και στην οκτάδα στα διπλά,ο αθλητής του Ο.Α.Κ. πραγματοποίησε άλλο ένα φοβερό τουρνουά. Στα μονά μετά από δύο νίκες απέναντι σε ΑΥΓΕΡΗ(ΑΟΑ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ)57 62 60 και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ(ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ)61 63 έχασε στην οκτάδα απο τον συμπαίκτη του στα διπλά ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ(ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ)64 64.Στο ταμπλό του διπλού ΤΖΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ έφτασαν μέχρι τον τελικό όπου λύγισαν από το Νο 1 του ταμπλό ΜΑΣΤΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ/ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 62 64.Άλλος ένας τελικός,άλλη μια διάκριση για τον ΘΕΜΗ..
Πολλά μπράβο στον αθλητή μας!!
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της αθλήτριας του Ο.Α.Κ. ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, η οποία στα προκριματικά πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή απέναντι στην ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ(ΑΟΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ)26 76  (8)  62.Στο κυρίως ταμπλό κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην ΣΑΚΑΡΕΛΗ(ΟΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) 60 60 με την πορεία της να σταματάει στο δεύτερο γύρο από την φιναλίστ του τουρνουά ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ(ΟΑ ΡΙΟΥ)60 60.
Πολλά υποσχόμενη η παρουσία του αθλητή μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ,ο οποίος συμμετείχε σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΜΟΣΧΟΒΙΝΟ(ΑΟΑ ΠΕΥΚΗΣ)61 60.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!!